Het proces

HET PROCES

Hieronder een korte beschrijving over hoe ik te werk ga. Mocht u hier nog vragen over hebben neem gerust contact met mij op.

Hoe het begint

1. Neem contact met ons op

beschrijf uw type meubel (tafel, kast etc), formaat en eventuele voorbeelden welke richting u op wilt, denk hierbij aan de stijlen en materialen.

Contact op nemen kan via het contactformulier hieronder

Hoe het begint

2. U krijgt een persoonlijk bericht terug

Ik probeer binnen 48 uur te reageren op uw bericht. Hierin stel ik eventueel nog enkele vragen.

3. Het ontwerp

Vervolgens als ik alle antwoorden heb ga ik voor uw 3 naar wens gemaakte 3D schetsen voor u maken. Hieruit kunt u er een kiezen of eventuele aanpassingen doorgeven.

Let op: Deze ontwerpen zijn eigendom van Pelle ten Broeke meubels en deze morgen niet door derden gebruikt worden.

4. Vrijblijvende offerte

Nadat het ontwerp door u is goed gekeurd ontvangt u van mij een vrijblijvende offerte. Nadat u de offerte heeft ondertekend, vraag ik een aanbetaling van 50% van de kosten. Dit is in verband met inkopen van de benodigde materialen. Hiervoor ontvangt u een aparte factuur.

5. Aan de slag!

Wanneer de materialen binnen zijn ga ik met uw project aan de slag en kan ik een schatting maken wanneer ik uw project af heb voor levering (afhalen is op afspraak ook mogelijk).

Pelle ten Broeke

6. Klaar!

Wanneer uw project klaar is ontvangt u een bericht dat deze gereed is voor levering of afhaal. Ook ontvangt u dan een factuur met het resterende openstaande bedrag. Zodra deze betaald wordt het project opgestuurd.

7. Feedback

Ik vind het ontzettend belangrijk om te horen hoe u de samenwerking met Pelle ten Broeke meubels heeft ervaren.