Klachten en ruilen

KLACHTEN

Heeft u een klacht over uw product?
Ondanks dat wij ons best doen om u een product in perfecte conditie af te leveren, kan het gebeuren dat u misschien niet helemaal tevreden bent over het door u aangeschafte product, of andere zaken zoals levertijd, verzendkosten of de staat van het product waarin het geleverd is.
Wij raden u aan in dat geval contact met ons op te nemen. Dat kan het beste door middel van een duidelijke beschrijving van het probleem met eventuele foto’s via een email naar info@pelletenbroekemeubels.nl of via het contact formulier op de website.

Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om ons dit kenbaar te maken door te mailen naar info@pelletenbroekemeubels.nl
Indien u niet tevreden bent over de geleverde producten kunt u deze binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden retourneren.
Uitzondering gepersonaliseerde producten
Bij producten die u via deze webwinkel koopt welke op maat (volgens de door u ingevoerde specificatie) worden gemaakt is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

RUILEN

Wilt u een product ruilen?
Uiteraard is het geen probleem als u toch liever uw product ruilt voor één van onze andere producten (met uitzondering van op maat/naar wens gemaakte producten zoals voederbakstandaarden & meubels op maat). De verzendkosten om het eerder aangeschafte product retour te sturen zijn voor uw eigen rekening, de verzendkosten voor het nieuwe, door u gekozen product nemen wij voor onze rekening.

Garantie
Mocht u een kapot of ondeugdelijk artikel van ons hebben ontvangen, dan kunt u beroep doen op de wettelijke garantie. U kunt ons dit per e-mail of telefonisch melden. We nemen vervolgens binnen een week contact met u op en dan wordt er een passende oplossing gezocht (reparatie, vervangend artikel of (een deel van) uw geld terug mocht dit niet mogelijk zijn). Als een artikel kapot aankomt dan moet dit binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling gemeld worden. Bekijk voor meer informatie de algemene voorwaarden.

Onder de garantie vallen niet:
-Gebreken en beschadigingen die zijn ontstaan door oneigenlijk gebruik.
-De natuurlijke werking van het hout.
-Defecten en slijtage welke te verwachten zijn bij normaal gebruik.
-Door de consument zelf aangebrachte veranderingen, aanpassingen of bewerkingen aan het product.
-Beschadiging door opzet, zeer intensief of verkeerd gebruik, of door nalatige verzorging en onderhoud.
-Verkleuring
-Bijt- en knaagschade veroorzaakt door uw huisdier.